Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/r79414band/public_html/config/dbconfig.php on line 7
Bandatech | Cochilii vata minerala, cochilii vata caserate si necaserate
Acum si in Bucuresti
0726.317.000
office@bandatech.ro
Bucuresti
0356.469.966
office@bandatech.ro
Timisoara

Cochilii din vata minerala bazaltica caserate cu folie de aluminiu sau necaserate sunt utilizate pentru izolarea termica a conductelor de apa la instalatiile de incalzire sau apa fierbinte si la conductele de aburi. Cochiliile de vata minerala pot fi aplicate caserate cu aluminiu ranforsat cu fibra de sticla, care permit inchiderea taieturii longitudinal a materialului protector, dupa izolarea conductelor. In plus, se poate opta pentru cochiliile de vata minerala necaserate, daca nu se doreste inchiderea acestora dupa montaj, ci urmeaza sa fie aplicata tabla ca strate de protectie exterior. Concepute pentru izolarea conductelor, cochiliile izolante sunt realizate din fibre minerale amestecate cu rasini sintetice, fungicizi si aditivi impermeabili, avand diverse grosimi, de la 20mm pana la 100mm. 

Pentru izolarea completa si eficienta  a conductelor, cu cochiliii de vata minerala, oferta Bandatech include si COTURI DIN VATA MINERALA, realizate similar cu cochilia de vata, diferind prin forma curbata, care permite aplicarea pe conducte la colturi.